Στην σελίδα μας anagnostisbooks.gr χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ

Όροι Χρήσης - Συναλλαγής

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο δικτυακός τόπος www.anagnostisbooks.gr αποτελεί ιδιοκτησία των Εκδόσεων ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που εδρεύει στην Αθήνα, Πατησιών 25 Τ.Κ. 10432. Χρησιμοποιείται για την παροχή πληροφοριών και αγορών σχετικά με τα προϊόντα που διαθέτουμε.

Προτού κάνετε χρήση των παραπάνω δυνατοτήτων που παρέχει η ιστοσελίδα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους. Επίσης, παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά τους Γενικούς Όρους Χρήσης για τυχόν τροποποιήσεις ή αλλαγές.

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του δικτυακού τόπου www.anagnostisbooks.gr ανήκουν αποκλειστικά στις Εκδόσεις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. Οι Εκδόσεις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ δεν φέρουν ευθύνη για ζημία που τυχόν υφίστανται οι επισκέπτες από τη χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και για δυσλειτουργίες που μπορεί να προκύψουν από μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου www.anagnostisbooks.gr πρέπει να παρέχει τα προσωπικά του στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail κ.ά. για τη χρησιμοποίηση αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιούνται για την την ενημέρωση των επισκεπτών για νέα προϊόντα. Επιπλέον, για την έκδοση τιμολογίου ο χρήστης θα πρέπει να παρέχει τα φορολογικά του στοιχεία. Οι Εκδόσεις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ δεσμεύονται να μην χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία αυτά σε τρίτους.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αγορές με τη χρήση πιστωτικής κάρτας VISA ή MASTERCARD. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής και η εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας πραγματοποιείται σε ασφαλείς σελίδες στον δικτυακό τόπο σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΒΛΙΩΝ – ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα βιβλία αποστέλλονται είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική είτε με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ο χρόνος αποστολής για την Ελλάδα είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες και για την Κύπρο 6-7 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αξίας μικρότερης των 60,00 ευρώ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Αν η αξία της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη των 60,00 ευρώ τα βιβλία αποστέλλονται δωρεάν.

Δείτε αναλυτικά στον πίνακα Τρόποι Πληρωμής/Αποστολής. Για την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, οι παραγγελίες επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. Ο πελάτης ενημερώνεται για το συνολικό κόστος της παραγγελίας πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της.

Οι Εκδόσεις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ δεν ευθύνονται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά τους ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε τα βιβλία που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις τις οποίες εσταλισαν λανθασμένα βιβλία, η είναι κακέκτυπα χωρίς καμία επιβάρυνση.

Σε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον Πελάτη και επίσης τα προϊόντα θα πρέπει να είναι άθικτα. Ο Πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του πριν την αποστολή χωρίς καμία επιβάρυνση καλώντας μας στο (+30) 210 520.05.31 ή με email στο info@anagnostisbooks.gr.