Στην σελίδα μας anagnostisbooks.gr χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ

Εκδόσεις Αναγνώστης

Καλωσορίσατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα των εκδόσεων ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.

Η πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα των Εκδόσεων ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ είναι πλέον διαθέσιμη. Σχεδιασμένη με βάση τα σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης δικτυακών ηλεκτρονικών καταστημάτων, η νέα ιστοσελίδα υιοθετεί σύγχρονη αισθητική και φιλική προς τον χρήστη διεπαφή.

Η νέα ιστοσελίδα εκφράζει την προσήλωση των Εκδόσεων ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ στον εκσυγχρονισμό και στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μέσα από τις νέες σελίδες επιδιώκεται μεγαλύτερη ευελιξία και φιλικότητα προς τον χρήστη, ακόμα περισσότερες πληροφορίες για βιβλία και ευκολία στις ηλεκτρονικές αγορές.

Οι Εκδόσεις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ιδρύθηκαν το 2014 με στόχο την έκδοση ποιοτικών βιβλίων. Ενημερωθείτε για τα αγαπημένα σας βιβλία και κάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η εμπειρία σας γίνεται ακόμη πιο εύκολη, καθώς μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας με μεγάλη ευκολία και να κάνετε τις αγορές σας όπου και αν βρίσκεστε.

Οποιαδήποτε στιγμή έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες των εκδόσεων μας αλλά και ό,τι νέο βιβλίο κυκλοφορεί στην ελληνική βιβλιογραφία κάνοντας έγγραφη στο newsletter μας.

Ακόμα, μπορείτε να βλέπετε ανά κατηγορία όλους τους διαθέσιμους τίτλους.

Το site μας προσφέρει βιβλία από 10% - 20% - 30% έκπτωση σε όλα τα βιβλία και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 ευρώ.

Καλή περιήγηση και καλή ανάγνωση από τις Εκδόσεις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ!